Skip to main content

New Work - Rose Cottage



Last month I photographed a beautiful attic extension designed by Coppin Dockray Architects and styled by Charlotte Buccerio.
We wanted to focus on the materials used, texture, colour and the gorgeous light that filled the space in the morning and evening. To view the whole project please visit - structuraleye.


Comments

Popular posts from this blog

Prince Street Car Park - Bristol

Over the weekend I was in the beautiful city of Bristol catching up with friends and photographing the stunning Prince Street Car Park to add to my ongoing Beautiful Brutalism project.
The car park was designed by Kenneth, Wakeford, Jarram & Harris in 1966 and is very similar to the design of Welbeck St Car Park in London. It was a great building to photograph and I look forward to uploading all the images to my Beautiful Brutalism project over the next few weeks.

New Work - Spiritualist Church Brighton

The little known Brutalist gem the Spiritualist Church, Brighton was built in 1965 and designed by Bev Pike of Overton & Partners Architects. It was a beautiful building to photograph and the church very kindly gave me permission to photograph inside which was fascinating. It consists of kidney and oval shaped sections connected by a lower rectangle corridor which forms the main entrance. There are no windows at the front so light is drawn into the two halls by skylights. There was a vast library of books on mediumships and seances which I have always been fascinated with. The building is a great addition to my Beautiful Brutalism project.

To view the whole project please visit structuraleye.

New Work - The Lookout

The Lookout is a new cafe, hide and facilities situated behind Holkham Beach, North Norfolk. It sits beautifully within the landscape of Holkham which includes sand dunes, pine forests and looks out to a beautiful nature reserve. It is a cylindrical form with the outer screen of fins made from Larch. It was a beautiful structure to photograph and I wanted to highlight the conversation it has with the landscape and those big skies of North Norfolk.

It was designed by Feilden Clegg Bradley Studios and Lucas+Western Architects. The whole project can be seen at structuraleye.